Wind Surf Delfino σανίδα Watt Sup**

Κωδικός Προϊόντος: PB-WDEL106
 

Φουσκωτό SUP Delfino 10.6 της Γαλλικής Εταιρείας WATTSUP από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που μετατρέπεται σε Windsurf!!! Διαθέτει επιφάνεια με επίστρωση αντιολισθητικού υλικού EVA και πτερύγια στο κάτω μέρος για επιπλέον σταθερότητα.

Όχι μόνο το Delfino παρουσιάζει τις προδιαγραφές του πιο ευέλικτου iSUP: 10'6 '' x 32 '' x 6 '', αλλά παρέχει επίσης ακόμα μια μοναδική δυνατότητα: βάση ιστιοφόρου για windsurfing. Το Delfino παραδίδεται μαζί με ένα απίστευτο σκελετό και πανί από ανθεκτικό υλικό 3m2 και 4 εξαιρετικής άνεσης δέστρες ποδιών. Ένα πλήρες πακέτο για να απολαύσετε πλήρως τη κωπηλασία και επίσης να ξεκινήσετε και να εξερευνήσετε τον κόσμο του Windsurfing.

Οι Γαλλικές σανίδες WATTSUP σχεδιάζονται και κατασκευάζοναι με καινούργια τεχνολογία από υλικά κορυφαίας ποιότητας χωρίς συμβιβασμό προσφέροντας στον αναβάτη ασφάλεια και διασκέδαση.

 

  EVA PAD:   4mm πάχους ανθεκτικού EVA PAD

  ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΡΩΣΗ PVC:  Η σανίδα περιβάλλεται από μια δεύτερη στρώση πολυμερούς  PVC

  Εσωτερικό Υλικό:   Υψηλής πυκνότητας drop Stitch

  Ενισχυμένο PVC:   Εξαιρετικά ανθεκτική πολυστρωματική στρώση PVC

 

 

Xιλιάδες ίνες πολυεστέρα συγκρατούνται μεταξύ των δύο εξωτερικών στρωμάτων ενισχυμένου PVC. Το μυστικό της τεχνολογίας drop Stitch είναι οταν η σανίδα φουσκώνει κάτω από υψηλή πίεση 15psi,  τα νήματα σφίγγουν και κάνουν την σανίδα πιο άκαμπτη.  Δίνουμε  ιδιαίτερη έμφαση στην πυκνότητα των νημάτων που χρησιμοποιούνται στις σανίδες. Χάρη σε αυτές τις νέες κατασκευές drop Stitch και κορυφαίες ποιότητες της WATTSUP, οι φουσκωτές Γαλλικές σανίδες WATTSUP  έχουν γίνει τόσο ελαφρύτερες όσο και σκληρότερες.

 

 

         
RIDE        
         
         
MANEUVERABILITY        
         
         
WAVES        
         
         
SPEED        
         
         
STABILITY        
         
   
RIDE
85%
   
   
MANEUVERABILITY
58%
   
   
WAVE
75%
   
   
SPEED
80%
   
   
STABILITY
85%
   

 

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 

ΜΗΚΟΣ:   10'6"  -  320cm

ΠΛΑΤΟΣ:   32"  -  81cm

ΠΑΧΟΣ:   6"  -  15cm

ΟΓΚΟΣ:   265l

ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΒΑΤΗ:  115kg

ΒΑΡΟΣ ΣΚΑΦΟΥΣ:   10.5kg

 

 

 

ΜΗΚΟΣ:   10'6" - 320cm

Tο ιδανικό μήκος για touring. Η μεγάλη επιφάνεια που έρχεται σε επαφή με το νερό δίνει στην σανίδα μια ομαλή και ικανοποιητική ολίσθηση, έτσι ώστε να μπορείτε πραγματικά να απολαύσετε την αντοχή σας.

 

 

 

ΠΛΑΤΟΣ:   32" - 81cm

Tο μεγαλύτερο πλάτος καθιστά τη σανίδα πιο σταθερή. Υπάρχει περισσότερος χώρος για τον αναβάτη για μεγαλύτερη άνεση κατά τη διάρκεια μακρινών αποστάσεων

 

 

 

ΠΑΧΟΣ:   6" - 15cm

Tα 15 εκατοστά πάχους αυξάνουν τη δυσκαμψία του σκάφους και δίνουν στον αναβάτη μεγαλύτερη σταθερότητα. Το πάχος 15cm είναι το υψηλό πρότυπο της Wattsup για όλες τις σανίδες μας μήκους πάνω από 10'

 

 

ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ WINDSUP

Φουσκωτό SUP Delfino 10.6 της Γαλλικής Εταιρείας WATTSUP από εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που μετατρέπεται σε Windsurf!!!  Διαθέτει επιφάνεια με επίστρωση αντιολισθητικού υλικού EVA και πτερύγια στο κάτω μέρος για επιπλέον σταθερότητα.

Όχι μόνο το Delfino παρουσιάζει τις προδιαγραφές του πιο ευέλικτου iSUP: 10'6 '' x 32 '' x 6 '', αλλά παρέχει επίσης ακόμα μια μοναδική δυνατότητα: βάση ιστιοφόρου για windsurfing. Το Delfino παραδίδεται μαζί με ένα απίστευτο σκελετό και πανί από ανθεκτικό υλικό 3m2 και 4 εξαιρετικής άνεσης δέστρες ποδιών. Ένα πλήρες πακέτο για να απολαύσετε πλήρως τη κωπηλασία και επίσης να ξεκινήσετε και να εξερευνήσετε τον κόσμο του Windsurfing.

 

Οι Γαλλικές σανίδες WATTSUP σχεδιάζονται και κατασκευάζοναι με καινούργια τεχνολογία από υλικά κορυφαίας ποιότητας χωρίς συμβιβασμό προσφέροντας στον αναβάτη ασφάλεια και διασκέδαση.

 

 

 

KICK PAD TAIL

Παχύτερο μαξιλαράκι στο πίσω μέρος, δίνοντάς σας καλύτερη ευελιξία και μεγαλύτερη δυνατότητα ελιγμών.


 

 

 

 

4 ΔΕΣΤΡΕΣ ΠΟΔΙΩΝ

Παρά την κατεύθυνση του ανέμου ή αν είστε δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας, οι τέσσερις υποδοχές ποδιών που τοποθετούνται στις σανίδες θα σας δώσουν την καλύτερη δυνατή παραμονή.

 

 

 

 

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΣΚΕΛΕΤΟΣ & 3τ.μ. ΠΑΝΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ:

Eύκολο στη ρύθμιση, το πανί αποτελείται από σωλήνες από υαλοβάμβακα και ύφασμα. Όπως και το SUP, αυτό το νέο εξάρτημα είναι εύκολο στην αποθήκευση

 

 

 

 

 

ΠΙΣΩ ΠΤΕΡΥΓΙΟ + ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΤΕΡΥΓΙΟ

Προσθέστε το πτερύγιο 11'  Windsurfing για να το απολαύσετε και να έχετε ακόμα μεγαλύτερη δυνατότητα ελιγμών.. Το κεντρικό αφαιρούμενο πτερύγιο θα σας προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις κατά τη διάρκεια της βολτας σας

 

 

 

 

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ KAYAK

Τα 4 D-rings πάνω στην σανίδα σας επιτρέπουν να κουμπώσετε κάθισμα καγιάκ για να απολαύσετε την βόλτα σας καθιστοί ή για να ξεκουραστείτε.

 

 

 

 

 

 

 

ΕΛΑΣΤΙΚΟ ΚΟΡΔΟΝΙ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ:   Έυχρηστο για αποθήκευση των προσωπικών σας αντικειμένων στο μπροστινό μέρος του σκάφους

 

 

 

 

 

 

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Aqual έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ:
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο