Skiffo Sun Cruise σανίδα Sup 10`10``**

Κωδικός Προϊόντος: PB-SSC1010

Χαρακτηριστικά

Μήκος-Πλάτος-Πάχος 330 x 81 x 15 cm
Καθαρό βάρος 13.7 kg
Πτερύγια 1 αποσπώμενο
Αριθμός αναβατών 1
Βάρος αναβάτη 145 kg
Πίεση φουσκώματος 15 psi



Περισσότερες Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα του προιόντος.

 

Διαστάσεις : 330 x 81 x 15 cm
 
 

Περιλαμβάνει
 

Κουπί αλουμινίου διαιρούμενο (3 μέρη) Backpack με ροδάκια Τρόμπα αέρος υψηλής πίεσης Λουρί δεσίματος
  included Paddle Transport bag Pump Leash
 
 
 

Skiffo για όλους!

Η νεα φουσκωτή σανίδα SUN CRUISE SKIFFO κατασκευάζεται από υλικά υψηλής ποιότητας. Το καινοτόμο σχήμα της και η αιχμηρή μύτη
προσφέρουν μοναδική ολίσθηση και μεγαλύτερη ταχύτητα. 
Η  SUN CRUISE 10'10'' με  κατασκευή διπλού στρώματος  είναι η πιο ευπροσάρμοστη σανίδα της σειράς. Με μήκος  330x81x15cm και μέγιστο φορτίο αναβάτη 140kg σε συνδυασμό με τον μοναδικό σχεδιασμό της την καθιστά εύχρηστη και δυναμική στο νερό.
Υπερ-Εξοπλισμένη με 5 λαβές (D-Rings) επιτρέπουν να κουμπώσετε κάθισμα για να απολαύσετε τη βόλτα σας καθιστοί ή για να ξεκουραστείτε.
 
 

Διαστάσεις

Mesure: Longueur Mesure: Epaisseur Mesure: Largeur

Μήκος 330 εκ

Το μήκος αυτό θα αυξήσει τον όγκο της σανίδας που θα έλθει σε επαφή με το νερό. Και τα δύο κριτήρια θα προσφέρουν μια σταθερή συμπεριφορά στο νερό.

Πάχος 15 εκ

Το μήκος αυτό θα αυξήσει τον όγκο της σανίδας που θα έλθει σε επαφή με το νερό. Και τα δύο κριτήρια θα προσφέρουν μια σταθερή συμπεριφορά στο νερό.

Φάρδος 81 εκ

Το μεγαλύτερο πλάτος καθιστά τη σανίδα πιο σταθερή. Υπάρχει περισσότερος χώρος για τον αναβάτη για περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια μακρινών αποστάσεων. Ωστόσο, η σανίδα χάνει από την άποψη της ταχύτητας και της ευελιξίας.
 
 
 

 

Key points

 

Τεχνολογία

 
drop Stitch Sun Cruise October 10
Διπλή στρώση υψηλής πυκνότητας drop Stitch

Η καινοτόμος τεχνολογία drop Stitch (πολυμερούς pvc) προσφέρει ανθεκτικότητα στο σκάφος. Όταν η σανίδα φουσκώνει κάτω από υψηλή πίεση (15psi), τα νήματα σφίγγουν και τη κάνουν πιο άκαμπτη.
Η Skiffo δίνει  ιδιαίτερη έμφαση στην πυκνότητα των νημάτων που χρησιμοποιεί στις σανίδες της. Υλικά υψηλής  ποιότητας -1000D PVC  και σε συνδυασμό με πολύ καλής ποιότητας κόλλα δημιουργούν καλύτερη απόδοση και ανθεκτικότητα.
 
 
 

 

TOP
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο Aqual έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ:
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο